Om oss

Badenoch & Clark har hjulpet arbeidsgivere og kandidater siden 1980. Våre oppdragsgivere er innen flere ulike bransjer og markeder, spredt ut i flere land i Europa. Vi hjelper arbeidsgivere å finne de riktige kandidatene til sine stillinger og bistår kandidater med karriereutvikling. Alle rekrutteringstjenester vi tilbyr har ett og samme mål; å finne frem til den rette kandidaten som har riktig faglig bakgrunn og erfaring, kombinert med personlige egenskaper og høy motivasjon.

Dette sier noen kandidater om opplevelsen hos oss:

"Rekrutteringen hos Badenoch & Clark har vært en lærerik ferd der jeg har oppdaget nye sider ved meg selv. Det har ført til en god match med meg og ny arbeidsgiver."


 "Jeg er kjempefornøyd med Badenoch & Clark. Dette var mitt første møte med et rekrutteringsfirma og jeg hadde en kjempefin opplevelse igjennom hele prosessen. Takk for god hjelp!"


"Min kompetanse og mine evner ble raskt sett. Her snakker vi profesjonalitet i rekrutteringsprosessen!"


"Profesjonelt, personlig og målrettet."

Norges dyktigste hodejegere

Alle våre rådgivere har solid fagkompetanse og et bredt nettverk innen sine områder. Vi gjør vårt ytterste for å innfri, enten du er kandidat eller arbeidsgiver. Ta gjerne en prat med en av oss slik at vi sammen kan finne løsninger til dine behov.

Finn ut mer om våre rådgivere her

Vi gir deg en konkurransefordel

Vår misjon er å skape gode resultater for våre samarbeidspartnere og kandidater. Å ansette riktig person gir økt konkurransekraft og kan bidra til å videreutvikle virksomheter.

Våre forretningsområder

Teknologi/IT
Finans og bank
Jus
Energi 
Innovasjon og utvikling
Bygg og anlegg
 
Media, kommunikasjon og digitale kanaler
Transport og logistikk
Detaljhandel/FMCG og salg
Industri og produksjon
Offentlig og privat sektor
Internasjonale markeder

Les mer om våre tjenester

SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Fyll ut skjemaet under så vil vi kontakte deg i løpet av en arbeidsdag.

*
*