Om oss

Badenoch & Clark er et ledende, internasjonalt rekrutteringsselskap som hjelper kandidater og arbeidsgivere med å ta gode valg, enten det handler om å ta neste steg i en karriere, eller å planlegge en strategi for å nå langsiktige mål med riktig rekruttering. Vi har hjulpet kandidater og virksomheter siden 1980, og setter vår stolthet i å gi våre kandidater og kunder en konkurransefordel.

Vi setter spesialister, ledere og erfarne medarbeidere i kontakt med attraktive arbeidsgivere – i både privat og offentlig sektor. Vi har spesialister innen bank, finans, bygg/ anlegg, produksjon/ industri, energi, HR, leder- og organisasjonsutvikling, juridisk, markedsføring, regnskap, salg og økonomi. Dersom Executive Search er den beste løsningen, har vi seniorrådgivere som jobber tett med vår organisasjonspsykolog; Kjartan Thormodsæter.

Vår misjon

Vår misjon er å skape gode resultater for våre samarbeidspartnere. Det handler om å finne frem til akkurat den personen som har riktig faglig bakgrunn og erfaring, kombinert med nødvendige personlige egenskaper, evner og motivasjon.  

Møt våre rådgivere

Våre betrodde rådgivere gjør oss til det selskapet vi er. Alle har solid erfaring med rekruttering og utvelgelse av ledere og spesialister, høy fagkompetanse og et solid nettverk innenfor sine respektive ansvarsområder.

Med bred erfaring og treffsikker metodikk gjør vi vårt ytterste for å innfri, enten du er kandidat eller kunde.

Finn ut mer om våre rådgivere her

Kontakt oss

Spørsmål om våre tjenester?

Snakk med en av våre rådgivere

Eller fyll ut skjemaet under, så tar en av våre rådgivere kontakt i løpet av en arbeidsdag.

*
*

Del denne siden på